Om oss

Välkommen till HYLAST AB

HYLAST AB grundades år 1990 av bröderna Klas och Björn Andersen. Företaget flyttade i juni 2011 från Handen, söder om Stockholm, till Jordbro Företagspark. Hylast verksamhet har sedan 1/12-2019 sålts, och ägs nu av Malte Månson Verkstäder AB.

 • Service

  Mobil hydraulik är vår specialitet. Vi servar och reparerar alla sorts fordon, bl.a. renhållnings-, distributions- och anläggningsfordon. Idag är företaget bland de ledande när det gäller påbyggnation av lastbilar med kranar och flak.

 • Besiktning

  Vi är ackrediterade för att ”släcka tvåor”. Detta innebär att kunden som har fått en besiktningsanmärkning som kräver efterkontroll, kan lämna in fordonet för reparation hos oss. Vi reparerar och meddelar Transportstyrelsen att felen är åtgärdade.

 • Personal

  Vårt huvudmål inom HYLAST AB är att sträva efter att ge våra kunder god service och hög kvalitet. Detta gör vi genom att ha kunnig personal, utnyttja det lilla företagets flexibilitet och hålla oss uppdaterade om ny teknik.

  I vår verkstad arbetar ett tjugotal personer som alla har gedigen erfarenhet och god fordonskunskap.
  Vi har ett gott och givande samarbete med bl.a. Fredrika Bremergymnasiet och
  tar emot elever för praktik. Det är en viktig del i utbildningen tycker vi att få komma ut på arbetsplatser.

 • Miljö

  Vi arbetar ständigt för att förbättra vårt arbete ur miljö- och kvalitetssynpunkt. För att bidra till miljöarbetet, bedriver vi verksamheten och utvecklar företagets tjänster så att miljöpåverkan begränsas, så långt praktiskt och ekonomisk möjligt för oss.

 • Årets företagare

  Vi är mycket stolta över utmärkelsen Årets Företagare i Haninge 2010 som Klas och Björn Andersen tog emot på Näringslivets dag.

Har du frågor om våra produkter och hur vi arbetar kan du alltid kontakta oss.