Lediga jobb

Service av grävmaskin

Lastbilsmekaniker med driv att förbättras och vidareutvecklas

Hylast AB är en märkesoberoende verkstad för tunga fordon i Jordbro, 2,5 mil söder om Stockholm. Vi servar samt reparerar de flesta fabrikaten av lastbilar samt entreprenadmaskiner. Tack vare bredden som vi erbjuder våra kunder och de utbildningar som vi ger vår personal, har du som anställd möjlighet att specialisera dig inom de fordonstekniska områden du är mest intresserad inom. Företaget befinner sig i en expansiv fas och är i behov av att utöka personalstyrkan för att kunna möta kundernas ökade behov.

Tjänsten

Som lastbilstekniker är ingen dag den andra lik. Arbetsuppgifterna varierar från enkla mekaniska uppgifter till mer avancerad problemlösning, där man tar hjälp av de senaste diagnostiska datorprogrammen. Du kommer att arbeta med service och reparation av lastbilar och entreprenadmaskiner, så som chassi, kran, hydraulik och påbyggnader.  Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget. Som anställd har du tillgång till gym och företagshälsovård.

Företaget

Vi är team med kompetenta och trevliga medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och arbetar ständigt för att sträva framåt och utvecklas tillsammans. Företaget är väletablerat och stabilt.  Vi håller oss i framkant när det gäller teknisk utrustning och arbetar för långa, goda relationer med våra samarbetspartners. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i rena och ljusa lokaler. Ordning och reda är våra kännetecken.  Service till kunden samt god kvalité på det utförda arbetet är genomgående ledord. Som anställd har du tillgång till gym och företagshälsovård.

Skallkrav

  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Intresse av yrket och ha ett driv att vidareutvecklas
  • Goda kunskaper av svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Datorvana
  • Erfarenhet av el-diagnostik

Villkor

Ort: Jordbro

Omfattning: Heltid

Anställning: Provanställning som efter 6 månader övergår till tillsvidareanställning

Tider: Mån-fre 07-16, samt möjlighet till skift mån-tors 15-23

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

 

Är du den vi söker efter? Eller känner du någon som skulle passa hos oss?

Ansök nedan, eller maila till info@hylast.se och märk med ”Lastbilstekniker”.

Vid frågor angående tjänsten, kontakta Klasse via klasse@hylast.se

E-post för ansökan: info@hylast.se
E-post vid frågor: klasse@hylast.se

Besöksadress:
HYLAST AB
Traversvägen 16
136 50 Jordbro