LEDIG TJÄNST: Kundmottagare med erfarenhet från lastbilsbranschen

Söker du en framåtsträvande arbetsplats med varierande utmaningar, där du är spindeln i nätet? Är du en serviceinriktad och positiv person med erfarenhet från lastbilsbranschen? Då är Hylast AB något för dig. Hylast AB är en märkesoberoende verkstad för tunga fordon i Jordbro, 2,5 mil söder om Stockholm. Vi servar samt reparerar de flesta fabrikaten av lastbilar samt entreprenadmaskiner. Företaget befinner sig just nu i en expansiv fas och är i behov av att utöka personalstyrkan för att kunna möta kundernas ökade behov.

 

Tjänsten

Som kundmottagare är du företagets ansikte utåt när kunden behöver hjälp. Oftast gäller det service och reparation av lastbilar och entreprenadmaskiner, så som chassi, kran, hydraulik och påbyggnader.  Du tar emot bokningar via telefon, mail och drop-in. Du har erfarenhet från branschen och kan därför göra en första bedömning av kundens problem samt uppskatta kostnad och tidsåtgång. Kundmottagaren har en central roll och ansvar för tidsbokningen, delegering av arbete och återkoppling till kunden. Även administrativa arbetsuppgifter så som orderhantering, fakturering och beställning av reservdelar förekommer.

 

Krav på dig som person

Du har ett positivt bemötande och är serviceinriktad, med en inställning att allting går att lösa. Då rollen innebär delvis självständigt arbete, sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Tidigare erfarenhet av branschen krävs, då du behöver ha viss teknisk kännedom av tunga fordon för att kunna ge kunden professionell hjälp. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.
Företaget erbjuder

Vi är team med kompetenta och trevliga medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och arbetar ständigt för att sträva framåt och utvecklas tillsammans. Företaget är väletablerat och stabilt.  Vi håller oss i framkant när det gäller teknisk utrustning och arbetar för långa, goda relationer med våra samarbetspartners. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i rena och ljusa lokaler. Ordning och reda är våra kännetecken.  Service till kunden samt god kvalité på det utförda arbetet är genomgående ledord. Som anställd har du tillgång till gym och företagshälsovård. För mer information, se www.hylast.se

 

Skallkrav

  • Erfarenhet av fordonsbranschen
  • Goda kunskaper av svenska i tal och skrift

 

Villkor

Ort: Jordbro

Omfattning: Heltid

Anställning: Provanställning som efter 6 månader övergår till tillsvidareanställning

Tider: Mån-fre 07-16, samt vissa veckor 06.30-15.30

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

 

Är du den vi söker efter? Eller känner du någon som skulle passa hos oss?

Ansök till info@hylast.se och märk med ”Kundmottagare”.

Vid frågor angående tjänsten, kontakta Klasse via klasse@hylast.se

 

Sista ansökningsdag: 1 november